Jämtland i all hast

Återigen satt vi i bilen för fiske i de jämtländska strömmarna, återigen hade vi fått rapporter om kyla, uteblivna kläckningar och frånvaro av fisk. Återigen skulle vi plocka med oss värme, sländor och vakande storöring! Skillnaden i år var att resan bara varade i 2½ dag och att Jocke var sjuk och inte kunde följa med.
Tanken på jämtland hade hamnat lite i skymundan inför årets stora höjdpunkt, en veckas fiske södra lappland. Däremot hade vi fixat med oss videokameror och tillbehör för att se om vi kunde få något filmat, och det fick vi!

Jag nöjer mig med att lägga upp några bilder ifrån resan (systemkameran fick vila i och med fokusen på att filma istället), därför blir det inte så många bilder.

Men vänta bara på det filmade materialet, kan bli vasst!
/Jimie


Kommentarer
Postat av: Kingen

Jimie> Fina bilder som fångade en bra känsla av eran resa, ser fram emot filmer/filmen från resan.Saxnäs nu va?Vecka 30 är det som gäller för min del, mån-lör övre zon c skibble-tjatjasebäcken, aldrig tidigare fiskat den sträckan, ska enligt många vara den hetaste på övre, ska bli nice att åter få komma upp och försöka lura öringarna till hugg, 6 pers som åker upp, återkommer med en rapport på sportfiskeforumet!Mvh Kingen2012-07-07 @ 11:29:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0