Från fluga till antispin 2013

Vi hade en kanondag igår på Niklas Dahlins "Från fluga till antispin"-mässa. En mässa som växer för varje år men som ändå lyckas behålla intimiteten. Under mässan blev det som vanligt mycket häng i Flugfiske i Nordens monter och i Lövåsgårdens monter med vår prospekt, älskling och tillika fadersgestalt Henke Wallberg.
 
Mässan känns lite som en branschträff då det är både mycket utställare, flugbindare och besökare som på ett eller annat sätt dedikerar sina liv åt flugfisket. 
 
Efter mässan drog vi till hotellet för att slänga av den lilla packning vi hade med oss, och börja peppa inför kvällens middag och den avslutande auktionen. Vi hängde en stund i hotellbaren med Henke innan vi begav oss till festen.
 
Både middagen och den avslutande auktionen bidrog i högsta grad till att hela dagen blev kanon. Jocke hade siktet hårt inställt på några påsar finkaffe donerat av Kaffe-Jörgen (Strängnäs kaffeservice). Snabbt la Jocke in det högsta budet och både "första" och "andra" hann klubbas innan Täcket (Judas) budade över och tog hem kaffet!
 
 
 
Fullt av glada och goa fiskare, pulled pork till middag och en väldigt lyckad auktion som tillslut fick in nästan 80.000 till Skeboåns öringar.
 
 
Fint bordsällskap hade vi också med Emma och Bauer med i gänget!
 
Team Santiago bidrog med två objekt till auktionen. Det första var en havsöringsguidning i Sthlms södra skärgård under våren 2014. Den ropades tillslut hem av vår käre P-A som även tar med sig Manni (Norrbyströmmen). Det ska bli skitskoj att ha med två rutinerade fiskare som fiskat en hel del havsöring och se om vi pressa in lite mjölksyra i drillarmarna på dem!
 
 
 
Det andra objektet var en t-shirt i minimala upplagan 1 av 1, den s.k "Anticane-tröjan". En T-shirt VI tyckte hade ett skönt budskap med glimten i ögat, men som vi var osäkra på om övriga deltagare skulle uppskatta. T-shirten med trycket "Det finns bättre gräs än splitcane" gick ut som sista utrop och till vår glädje så blev det en bra budgivning med hurra-rop när vinnaren klubbades hem tröjan för 1000:-. Succé tycker Santiago! ...blir det efterfrågan så får vi trycka upp en re-issue!
 
 
Hur länge festen och efterfesten höll på vet bara gudarna, men bra drag var det! 
 
 
 
 
 
 Vi ser redan fram emot nästa år, då hoppas vi på lika bra häng med alla goda vänner!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Santiago på Facebook

Team Santiago tar ett kliv in i rymdåldern, nu finns vi även på facebook! Tanken är att få ännu större spridning när vi delar med oss av vårt fiske, så följ oss gärna på:
 
https://www.facebook.com/santiagofishing

RSS 2.0