Resultat - Håll Trouten Öringcup

Ett stort tack till alla 24 personer som tog sig ut till Blockhusudden idag! Det var en dag med härligt vårväder och total frånvaro av öring. Trots avsaknaden av fisk var det en riktigt bra och avslappnad stämning bland deltagarna, och dagen som helhet kändes riktigt lyckad! 

Jag vill också rikta ett stort tack till våra sponsorer som med kort varsel och utan tvekan ställde upp med bidrag till lotteriet! Lägg dessa namn på minnet:

* Stockholms Flugfiskecenter (http://www.stockholmsflugfiskecenter.se/)
* Faulds Production (http://www.fiskeprofiler.se/)
* Flugfiske i Norden (www.flugfiskeinorden.se)
* Naprapat-Rehab (http://naprapat-rehab.se/)
* Kaggedraget 

Inte nog med att vi har de bästa sponsorerna, vi har bevisligen även de bästa deltagarna då SAMTLIGA deltagare avstog pay-back på sin anmälningsavgift (då ingen vinnare tog hem totalsumman) till förmån för Stockholms Havsöringssällskaps fond. Den sammanlagda summan av lotteri och bidrag nådde upp till hela: 3339:-

3339kr som går direkt till Stiockholms havsöringar! 

Tack för en mycket trevlig dag, nästa gång ska dock fisken upp! ;) / Mvh Jimie och Niklas
 

Startinfo! - Håll Trouten Öringcup

Det börjar dra ihop sig för tävling och vädret verkar plötsligt luta åt det bättre! Vi har även märkt av en efterfrågan utanför Facebook, så det ska bli kul att se hur många som dyker upp!

Jag och Niklas kommer att vara på plats vid Blockhusudden (vid stenstranden som ligger mot fyren) strax efter kl 9.00. När ni träffar oss hämtar ni ut en lott (som ingår i anmälningsavgiften), ett måttband samt en bricka. Brickan skall hängas tillbaka på plats innan eller prick kl 14.00 för att eventuella fiskar skall räknas in. Så fort ni fått brickan på morgonen får ni börja sprida ut er, bil eller annan transport för att kunna förflytta er runt djurgården är helt OK under tävlingstid, fisket börjar dock kl 9.30.

Klockan 14.00 samlas vi och korar förhoppningsvis en vinnare! Därefter drar vi gång lotteriet till förmån för Stockholms havsöringar!

Våra sponsorer:

Stockholms Flugfiskecenter (http://www.stockholmsflugfiskecenter.se/)
Faulds Producion (http://www.fiskeprofiler.se/)
Naprapat-Rehab (http://www.naprapat-rehab.se/)
Kaggendraget (Info om draget kommer på plats)
Flugfiske i Norden (http://flugfiskeinorden.se/)

I samarbete med Stockholms Havsöringssällskap (www.shs08.se) som står som mottagare för de pengar vi får in från lotteriet och eventuella bidrag.

Mvh / Niklas Andersson och Jimie Elofson

Håll Trouten Öring Cup

Håll Trouten öring Cup är en tävling där både spinn och fluga är tillåtet. Vi träffas ute vid Blockhusudden (mot fyren) på Djurgården kl 9.30 och sätter sedan igång fisket. Fisket är begränsas till Djurgården och endast catch & release är tillåtet, vi fiskar från land eller i flytring. Kl 14.00 samlas vi åter och längsta havsöring, dokumenterat med foto och måttband (måttband delas ut vid start), vinner. (Inga öringar inrapporterade efter kl 14.00 kommer att godkännas.)

**** Ändring av upplägg**** 

Då detta växte från en "kompistävling" till något mer seriöst kommer anmälningsavgiften ändras till 100:-/pp. Prissumman kommer att gå till en ensam vinnare (alternativt delas om fler lika stora fiskar mäts in).

För den gida sakens och spänningens skull kommer vi dra igång ett lotteri efter fiskedagens slut! Pengarna från lotterna går oavkortat till STHLMS havsöringar! Så vill ni bidra till arbetet för ett hållbart fiske; ta med er 20-lappar till lotterna! 

Det är en tävling i goda vänners lag, och du är hjärtligt välkommen att deltaga!
 
 
Mvh / Jimie

RSS 2.0