Fiske med William & Peter!

Team Santiagos kompisar William & Peter drar igrång med en ny säsong av Fiske!

På måndag kväll den 23 januari kl. 22:00 drar den nya serien igång. Teamet med William och Peter i spetsen har spelat in 10 nya avsnitt från skandinaviska vatten med allt från hälleflundra och gädda till öring och röding.

Ni får också träffa en del sköna profiler från både spinn- och flugfiskevärlden och naturligtvis besöka en massa vackra platser under seriens gång. I det första programmet blir det kveitefiske från andlöst vackra Andöya i Nordnorge.Catskill Quills

I vinter, mörker och kyla så får flugbindningen ta vid. Här kommer några Quills som jag bundit upp under (i högsta grad under inlärning).
/ Jimie

My Deer

Dert är mycket planering och flugbindning inför sommarens fiske nu. En fluga som visat sig prestera riktigt bra år efter år är ett mönster jag har valt att kalla "My Deer". Det är en buskig fluga som kan anses vara för yvig. Faktum kvarstår att den krokar extremt myckt fisk, både i lugnflyt och mer strömt vatten. Hjorthåret gör att den har en mycket bra flytförmåga. Jag rekommenderar helt klart ett par My Deers i flugasken till i sommar!

/ Jimie

RSS 2.0